KRUIPRUIMTE LATEN ISOLEREN

Kruipruimte isoleren met chips?

Video afspelen
Een kleine investering voor een lagere energierekening.
Bel nu voor een afspraak!

Kruipruimte isolatie met chips

Kille vloeren en een hoge luchtvochtigheidsgraad in huis? Dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt door vocht in de kruipruimte. Uw kruipruimte isoleren met chips is de ideale oplossing: dit materiaal kunnen wij eenvoudig en snel plaatsen en doet precies wat het moet doen. 

Uw kelder laten isoleren met chips zorgt voor een vochtvrij huis, minder last van ongedierte of een lagere energierekening!

Vocht en kou in huis? Kruipruimte isolatie = de oplossing
Door op de bodem van de kruipruimte een isolerende laag aan te brengen in de vorm van bodembedekkers, wordt er korte metten gemaakt met vocht in uw kruipruimte. Door de isolerende werking van chips, wordt de ruimte onder de bodembedekkers kouder dan de ruimte erboven.

Het vocht trekt naar het koudste deel, waardoor de kruipruimte zelf droog wordt. Uw vloer voelt hierdoor comfortabeler en warmer aan en de luchtvochtigheidsgraad in uw woning daalt.

Wilt u direct een aangenamer leefklimaat in uw pand en een lagere energierekening tegen een lage investering? En bouwkundig advies om vocht in uw kruipruimte te voorkomen? Wij kunnen vandaag nog een afspraak met u maken via 06-50203446.

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord bij kruipruimte isolatie.

Goed bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

kruipruimte isolatie chips

De oplossing tegen kou en vocht

In de winter hebben veel huishoudens hoge stookkosten. Dit komt vaak doordat er veel kou verloren gaat door de holle ruimte onder de vloer. Met bodembedekkers kan dit eenvoudig worden opgelost. Naast bodemisolatie kunnen wij u ook een oplossing bieden tegen optrekkend vocht

Kosten kruipruimte isoleren met chips

Wij isoleren kruipruimtes uitsluitend met chips, omdat dit relatief gezien de goedkoopste optie is en zeer efficiënt is. Vooral voor lage kruipruimtes waarin manoeuvreren lastig is, zijn isolatie chips de beste oplossing. 

De kosten om uw kruipruimte te laten isoleren met chips, hangen af van het aantal vierkante meter (m2) en de hoogte van de ruimte. Gemiddeld kunt u uitgaan van €20 tot €25 per vierkante meter (afhankelijk van de hoogte). Voor een definitieve prijsberekening kunt u het beste een offerte opvragen. U ontvang zo spoedig mogelijk een scherp tarief!

Uw voordeel
Met kruipruimte isolatie kunt u 10 – 15% besparen op uw energierekening! U heeft minder last van kou, maar ook minder last van vocht en ongedierte. Driedubbel winst!

Werkwijze kruipruimte isoleren

Uw kruipruimte laten isoleren lijkt een tijdrovende en kostbare klus, maar dat valt ontzettend mee! Naast het feit dat kruipruimte isolatie met chips een voordelige keuze is, kunnen wij de chips ook efficiënt plaatsen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen één dagdeel uw volledige kruipruimte isoleren! Wij leveren alle materialen, daar hoeft u verder niets voor te doen.

Vocht sanering

01

Een offerte met een scherp tarief

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan. U ontvangt altijd een scherp tarief, omdat kruipruimte isolatie met chips de voordeligste optie is, terwijl de chips perfect hun werk doen!

Kruipruimte isoleren chips

02

Binnen een paar uur uw kruipruimte geïsoleerd

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u maken. Wij leveren zowel de chips als het bijbehorende gereedschap, zodat u volledig ontzorgd wordt in het issoleren van uw kruipruimte!

WhatsApp Image 2018-09-13 at 20.21.39

03

Verlost van vocht en kou + lagere kosten

Binnen één dagdeel is uw kruipruimte volledig geïsoleerd! Dat betekent minder kou en vocht in huis én dus een lagere energierekening!

voordelig uw kruipruimte isoleren?
bel direct met onze specialist

Offerte opvragen voor kruipruimte isolatie

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat