GESPECIALISEERDE

Ongediertebestrijding
voor bedrijven

Snel verlost van ongedierte in uw bedrijf? Jomol ongediertebestrijding is altijd in buurt! Veilig en snel verlost van alle ongedierte. 

VANDAAG NOG BIJ U LANGS?

ONGEDIERTEBESTRIJDING voor bedrijven

Van welk ongedierte heeft u last?

Als je last hebt van ongedierte, dan wil je daar snel vanaf, dus is een ongediertebestrijder uit de buurt van Alkmaar wel zo handig. Je kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 06-502 03 446. Dan proberen wij er zo snel mogelijk te zijn!

ONGEDIERTEBESTRIJDING bedrijven

Betrouwbare partner voor bedrijven

Ongedierte in uw bedrijf is al vervelend genoeg en daar wilt u snel vanaf! Een betrouwbare partner in ongediertebestrijding is dan van essentieel belang. Jomol Ongediertebestrijding heeft alle certificaten en diploma’s die nodig zijn voor het uitvoeren van dit specialistische vak. 

Specialist in logistieke sector en transport

Jomol wordt regelmatig ingeschakeld door bedrijven uit de logistieke sector en de transport sector. Veel bedrijven met een magazijn of loods hebben last van ongedierte, soms zelfs met aangevreten voorraden als gevolg.

Bij Jomol heeft u twee mogelijkheden: u kunt ons inschakelen wanneer u het vermoeden heeft dat er zich ongedierte in uw pand bevinden, of u laat ons op contractbasis komen. In dat laatste geval komen wij regelmatig langs om preventieve maatregelen te nemen tegen ongedierte, plus wij bestrijden waar nodig. 

Jomol ongediertebestrijding
WhatsApp chat