VLOOIENBESTRIJDING

Vlooien bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

Vlooien verwijderen door een specialist

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huis. Helemaal wanneer u één of meerdere huisdieren heeft, is de kans aanwezig dat u eens te maken krijgt met vlooien. Het is een parasitair insect dat zich voedt met bloed van zoogdieren. De beten zijn niet pijnlijk, maar leiden wel tot jeuk en huiduitslag. 

Vlooien worden ook vaak aangetrofeen na verhuizing in een huis waar voorheen huisdieren werden gehouden. Zelfs wanneer het huis al even leeg staat is het oppassen geblazen. Vlooiencocons kunnen soms wel twee jaar of langer in rust verblijven waarbij zij weer gewekt kunnen worden door activiteit om hun heen.

Het verwijderen van een vlooienplaag moet op een grondige wijze uitgevoerd worden. Door alleen de ‘volwassen’ vlooien te verwijderen is het probleem nog niet opgelost. Ook de eitjes van vlooien moeten besteden worden.

Jomol is de specialist die u verlost van het vlooienprobleem. Wij werken met respect voor het milieu en gebruiken uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Na bestrijding, voorziet Jomol u van een advies om de kans van een nieuwe vlooienplaag te in toekomst te verkleinen.

Voorzorgsmaatregelen
Belangrijke voorzorgsmaatregelen zijn het regelmatig kammen/ controleren van uw huisdier(en) en het zorgvuldig stofzuigen van de plaatsen waar uw huisdier komt. Hierbij is het belangrijk dat u zich realiseert, dat het hebben van vlooien in huis iets is dat je overkomt en moeilijk te voorkomen is.

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

Vlooien bestrijder

Hoe herken ik de aanwezigheid van vlooien in huis?

Vlooien zijn overal te vinden. Wist u dat er meer dan 2000 verschillende soorten bestaan!?
Bossen, parken of zelfs de achtertuin zijn allemaal plekken waar vlooien meeliften naar jouw huis. De meeste vlooiensoorten zijn rood of bruin van kleur en zo’n 2 tot 3 mm lang. Het is daarom ook erg lastig om ze te ontdekken of om vlooien zelf te bestrijden. De beestjes zijn veelvuldig te vinden in gordijn, meubels, bedden en tapijten. 

Huisdieren controleren
Controleer uw huisdier bij de achterpoten of het hoofd en de nek van uw kat op de aanwezigheid van rode of bruine beestjes van ca. 2 tot 3 mm lang. Ook is het belangrijk de huid van uw huisdier te controleren op fijne zwarte uitwerpselen (lijkt op zwarte peper).

Kosten vlooienbestrijding

Om vlooien te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor vlooien bestrijden hangt o.a. af van:

  • Soort vlooien
  • Grootte van de vlooienplaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden (locatie)
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een defintieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze vlooien bestrijden

Voor het bestrijden van vlooien is een locatiebezoek noodzakelijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. Jomol bestrijdt uw vlooienplaag met het meest geschikte insecticiden. Als u last heeft van slechts enkele vlooien, zal het bestrijden een relatief eenvoudige klus zijn. 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Vlooien bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol is specialist in het bestrijden van kruipende insecten en in het vlooivrij maken van uw magazijn, winkel of bedrijfsruimten. Dit is de meest duurzame oplossing.

Jomol kan ook voor uw bedrijf een ongedierte preventie plan opstellen met digitaal logboek conform HACCP en IPM. Hiermee zorgen we er samen voor dat de vlooien ook daadwerkelijk weg blijven.

U kunt met ons en vrijblijvende afspraak maken. Wij doen een inspectie en inventariseren en bespreken met u de mogelijkheden met betrekking tot structurele preventie. Aan vlooienbestrijding kunnen  meerdere bezoeken aan zijn gekoppeld.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat