Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Bedwantsen bestrijding door een specialist in Schagen

De bedwants dankt haar naam aan de plek waar zij het meest voorkomt: in of rond bedden. Het is een parasitair insect dat zich voedt met bloed van de mens en andere zoogdieren. Oftwel: je wilt absoluut niet slapen in een bed met bedwantsen!

Bedwantsen verspreiden zich gemakkelijk via kieren en gaten naar aangrenzende woningen. Bedwantsen verstoppen zich in naden van meubels en bedden of in plooien van lakens of kleding. Door het verplaatsen ervan, kunt u onbedoeld de bedwantsen plaag verspreiden. Heeft u last van een bedwantsenplaag? Demonteer dan in de betreffende ruimte al uw meubilair. Jomol bestrijdt de plaag met professionele insecticiden door in de betreffende ruimte uw meubels, wanden, vloeren, beddengoed en matras te behandelen.

Werkwijze bedwantsen bestrijden in Schagen

Jomol Ongediertebestrijding zal de ruimte eerst grondig insepcteren, om te bekijken wat mogelijke plaatsen zijn waar bedwantsen zich kunnen verstoppen. Vervolgens gaan wij de bedwantsen behandelen. Dit kan door middel van hitte of gif. Met hitte bestrijding wordt de kans op terugkeer verkleind: in vrijwel alle gevallen zullen zowel de volwassen bedwantsen als de eitjes een hittebehandeling niet overleven.

Bij het bestrijden van bedwantsen bestrijden wij niet alleen het matras, maar ook de lattenbodem en plintjes in het laminaat. Alles om er zeker van te zijn dat u definitief verlost bent van de bedwantsen plaag.

Kosten bestrijding:

hangt af van:

Grootte van de plaag
Omvang van de ruimte
Benodigde tijd/materialen
Eventuele maatregelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven