BEDWANTSEN BESTRIJDEN

Bedwantsen bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

Bedwantsen bestrijding door een specialist

De bedwants dankt haar naam aan de plek waar zij het meest voorkomt: in of rond bedden. Het is een parasitair insect dat zich voedt met bloed van de mens en andere zoogdieren. Oftwel: je wilt absoluut niet slapen in een bed met bedwantsen!

Bedwantsen verspreiden zich gemakkelijk via kieren en gaten naar aangrenzende woningen. Bedwantsen verstoppen zich in naden van meubels en bedden of in plooien van lakens of kleding. Door het verplaatsen ervan, kunt u onbedoeld de bedwantsen plaag verspreiden. Heeft u last van een bedwantsenplaag? Demonteer dan in de betreffende ruimte al uw meubilair. Jomol bestrijdt de plaag met professionele insecticiden door in de betreffende ruimte uw meubels, wanden, vloeren, beddengoed en matras te behandelen.

Jomol ongediertebestrijding

Bedwantsen bestrijder

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen herken je aan een roodbruine kleur, ze zijn ca. 5 mm lang en zijn vooral ‘s nachts actief. Precies het moment waarop jij in bed licht dus… Bedwantsen laten kleine bijtwondjes achter op het lichaam en de hals. Bedwantsen hebben een karakteristieke geur, waardoor uw ongediertebestrijder ze alleen aan de geur al meteen herkent. 

Bedwantsen verspreiden geen ziektes, maar het is wel ontzettend vervelend om ze in huis te hebben. Wij begrijpen als geen ander dat u zo snel mogelijk bedwantsen wilt laten verwijderen. Daarom zijn wij altijd snel ter plaatse! 

Kosten bedwantsen bestrijden

Om bedwantsen te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor bedwantsen bestrijden hangt o.a. af van:

  • Grootte van de bedwantsen plaag
  • Omvang van de ruimte
  • De tijd die het kost om de schuilplaats van de bedwantsen te bereiken
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze bedwantsen bestrijden

Jomol Ongediertebestrijding zal de ruimte eerst grondig insepcteren, om te bekijken wat mogelijke plaatsen zijn waar bedwantsen zich kunnen verstoppen. Vervolgens gaan wij de bedwantsen behandelen. Dit kan door middel van hitte of gif. Met hitte bestrijding wordt de kans op terugkeer verkleind: in vrijwel alle gevallen zullen zowel de volwassen bedwantsen als de eitjes een hittebehandeling niet overleven. 

Bij het bestrijden van bedwantsen bestrijden wij niet alleen het matras, maar ook de lattenbodem en plintjes in het laminaat. Alles om er zeker van te zijn dat u definitief verlost bent van de bedwantsen plaag.

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Bedwantsen bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol Ongediertebestrijding lost ongedierteproblemen op met respect voor het milieu en werkt uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Je kunt ons onder andere inschakelen voor ongediertebestrijding Alkmaarongediertebestrijding Haarlemongediertebestrijding Purmerendongediertebestrijding Zaanstadongediertebestrijding Amsterdam of in andere plaatsen voor ongediertebestrijding Noord-Holland. Wij zijn altijd in de buurt!

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat