VOGELWERING

Vogelwering laten plaatsen?

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

Meeuwenoverlast of Duivenoverlast bestrijden met vogelwering?

Vogels kunnen op allerlei plekken overlast bezorgen. Los van de fysieke aanwezigheid en geluid, dragen zij verschillende bacteriën en parasieten bij zich die verschillende ziektes kunnen verspreiden zoals vogelgriep of salmonella.

Ook de vogelnesten zijn niet zo schoon. Deze zitten namelijk vol met vlooien, luizen en andere insecten. Los van de overlast trekken zij allerlei ongedierte aan die vervolgens weer in uw huis of pand terecht kunnen komen. Het is verstandig om snel en effectief te handelen.

Daarnaast is het mogelijk dat vogeloverlast flinke financiële schade veroorzaakt.

Vogelwering dakgoot of dakpannen? Geen probleem!

Vogelnesten kunnen voor een hoop problemen zorgen. Vooral nesten onder de onderste rij dakpannen komen wij regelmatig tegen. Wanneer vogels zich hier proberen te nestelen, pikken zij de isolatie weg wat zorgt voor schimmels en houtrot. 
Ook schoorstenen zijn voor de vogels een fijne plek om te nestelen. Op deze plek blokkeren zij het luchtkanaal wat kan leidden tot een schoorsteenbrand.

Jomol is gespecialiseerd in het weren van vogels. Na een uitgebreide inspectie van uw pand en een inventarisatie van de overlast, brengen wij u een advies uit. Hierbij worden diverse mogelijkheden met u doorgenomen. Vogelwering van Jomol is de perfecte manier om vogeloverlast te verhelpen en in het vervolg te voorkomen.

Belangrijk om te weten: Wij uitsluitend werken met methoden die de vogels afschrikken. De dieren worden er niet door geschaad. Te allen tijde zorgen we ervoor dat de door ons geplaatste materialen geen afbreuk doen aan de uitstraling van uw pand.

Jomol ongediertebestrijding

Vogeloverlast verhelpen en voorkomen

Mogelijkheden voor Vogelwering

Vogelpinnen laten plaatsen

Door het plaatsen van pinnen wordt het nestelen aan land en rustplaatsen van vogels verhindert. Duivenpinnen en meeuwenpinnen zijn erg effectief om vogels te verjagen. 

Heeft u overlast en wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Elektronische Vogelwering

Avishock zorgt voor minimale zichtbaarheid en is de nieuwe generatie elektrische vogelwering. Neem contact op voor meer informatie.

Vogelschroot voor Dakgoten

Kies voor vogelwerende dakvoetprofielen die onder de dakpannen geplaatst worden. Met deze methode krijgen vogels niet langer de kans zich op deze plek te nestelen.

Vogelverschrikker

Zie hiernaast de vlieger die zonder geluid te maken vogels verjaagt. Door de felle kleuren en de afschrikkende ogen erop, worden vogels op eenvoudige wijze verjaagd.

Vogelnetten laten plaatsen

Door vogelnetten te spannen, wordt nestelgedrag voorkomen. Vogelnetten zijn zeer geschikt voor grote overspanningen en een effectief middel. 

Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

Meeuwen bestrijden of Duiven verjagen?

Kosten Vogelwering

Om bijvoorbeeld meeuwen of duiven te bestrijden en te kiezen voor de juiste vogelwering is vakkundige kennis nodig. Hierdoor wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde vogelbestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor vogelwering hangt o.a. af van:

  • Soort vogel
  • Plek van de vogeloverlast
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze vogels verjagen

Voor het verjagen van vogels is een locatiebezoek wenselijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. Jomol is in het bezit van de benodigde apparatuur om vogels te bestrijden, waardoor wij verwijdering kunnen garanderen. 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van de overlast af?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Vogels bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Professionele ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol is specialist in het bestrijden van vogels en in het ongediertevrij maken van uw magazijn, winkel of bedrijfsruimten. Dit is de meest duurzame oplossing.

Jomol kan ook voor uw bedrijf een ongedierte preventie plan opstellen met digitaal logboek conform HACCP en IPM. Hiermee zorgen we er samen voor dat de duiven of meeuwen ook daadwerkelijk weg blijven.

U kunt met ons en vrijblijvende afspraak maken voor de bestrijding van de motmuggen. Wij doen een inspectie en inventariseren en bespreken met u de mogelijkheden met betrekking tot structurele preventie. Motmuggenbestrijding kan meerdere bezoeken nodig hebben.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat