MUIZEN BESTRIJDING

Muizen bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

GESPECIALISEERDE MUIZEN VERDELGER

Muizen bestrijden door een specialist

Knaagdieren zoals muizen kunnen veel schade veroorzaken en voor overlast zorgen aan uw huis of bedrijfspand. Stank, geluidsoverlast en knaagsporen zijn slechts enkele gevolgen die muizen kunnen hebben. Bovendien kunnen muizen bacteriën met zich meedragen, die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen. Daarom is een effectieve bestrijding van muizen noodzakelijk. 

De aanwezigheid van muizen zorgt vaak voor grote paniek, dus daar wil je snel vanaf! Gelukkig heeft Jomol Ongediertebestrijding alle materialen en kennis bij de hand om uw huis muis vrij te maken.

Er zijn verschillende tactieken en technieken die wij kunnen gebruiken bij muizen bestrijding. Muizen verdelgen met gif is niet altijd de juiste methode, omdat muizen hiervoor resistent kunnen worden en deze methode daardoor niet altijd even effectief is. 

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

muizen bestrijder

Hoe herken ik muizen?

Muizen kun  je onder andere herkennen aan aangevreten voedsel, muizenkeutels, bekabeling waar aan is geknaagd, krassende geluiden in de muur of het plafond (meestal ‘s nachts) en een geur van urine. 

Muizen bewegen zich voort door het huis op zoek naar voedsel, maar nestelen zich op één plek. Daarvoor is het belangrijk om de bron aan te pakken.

Kosten muizen bestrijding

Om muizen te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor muizen bestrijden hangt o.a. af van:

  • Soort muizen
  • Grootte van de muizenplaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden (locatie)
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze muizen bestrijding

Voor het bestrijden van muizen is een locatiebezoek noodzakelijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. In de meeste gevallen is het plaatsen van wering noodzakelijk, samen met het inzetten van gif. Als u last heeft van slechts enkele muizen, zal het bestrijden een relatief eenvoudige klus zijn. 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Muizen bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en wij zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol is specialist in het bestrijden van knaagdieren en in het muis dicht maken van uw magazijn, winkel of bedrijfsruimten. Dit is de meest duurzame oplossing.

Jomol kan ook voor uw bedrijf een ongedierte preventie plan opstellen met digitaal logboek conform HACCP en IPM. Hiermee zorgen we er samen voor dat de muizen ook daadwerkelijk weg blijven.

U kunt met ons en vrijblijvende afspraak maken voor de bestrijding van de muizen. Hij doet een inspectie en inventariseert en bespreekt met u de mogelijkheden met betrekking tot structurele preventie. Aan muizen bestrijding zijn vaak meerdere bezoeken gekoppeld.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat