GESPECIALISEERDE

Ongediertebestrijding Hoorn

Last van ongedierte en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Jomol ongediertebestrijding is altijd in de buurt! Veilig en snel verlost van alle ongedierte.

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Gediplomeerd en veilig
  • Particulier en zakelijk
  • Op afspraak
  • Vaak dezelfde dag nog bij u langs
  • Garantie op bestrijding
Vandaag nog bij u langs?

Last van Ongedierte? Snel verlost!

Ongediertebestrijding in Hoorn is geen eenvoudige klus: hiervoor moet u de juiste specialist inhuren, om er zeker van te zijn dat de ongedierte niet terugkomen en uw gezondheid veilig te stellen.

Wij zorgen dat u snel van de ongedierte af bent en geven u advies om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. Wij bestrijden onder andere met bestrijdingsmiddelen, maar wij doen ook veel preventief werk op plekken waar de kans op terugkeer groot is.

Snel verlost van alle ongedierte

Ongedierte in uw huis of bedrijf, dat is al vervelend genoeg. Wij begrijpen als geen ander dat u op een snelle en vakkundige wijze verlost wilt worden van de ongedierte. Wij beschikken over alle certificaten en diploma’s om ongedierte de kop in te drukken, zonder dat uw gezondheid of het milieu in gevaar komt.

Alleen gif strooien is vaak niet de juiste oplossing: door vele kieren en gaten in gebouwen krijgen ongedierte altijd een kans om te ontkomen, waarna ze op een later moment weer terugkeren. Daarom specialiseren wij ons niet alleen in bestrijdingsmiddelen, maar ook in wering.

Als u niet zeker weet welk ongedierte zich in uw huis of bedrijf bevindt, dan kunt u ons altijd bellen voor een advies op maat. Wij zijn regelmatig in de buurt van Hoorn, dus als bezichtiging nodig is, komen wij gewoon even langs!  wij kunnen het probleem vrijwel altijd voor u oplossen!

Kosten ongediertebestrijding

De kosten van ongediertebestrijding hangt af van het type ongedierte en de situatie. Ongedierte kunnen namelijk om verschillende manieren bestreden worden en daarom bekijken wij graag ter plekke wat de best en de meest kostenbesparende optie is. Het kan namelijk zijn dat u muizensporen vindt in de keuken, terwijl het nest zich misschien wel boven bevindt.

De kosten voor ongediertebestrijding in Hoorn hangt af van:

  • Type ongedierte en omvang van de plaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een defintieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding Haarlem altijd waar u aan toe bent!

×