MIEREN BESTRIJDEN

Mieren bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

mieren bestrijding

Mieren bestrijden door een specialist

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen, met name omdat ze in grote aantallen zijn. Mieren zijn altijd op zoek naar een voedselbron en kunnen zich daardoor ook in huis of in uw bedrijf begeven. Mieren kunnen voedselvoorraden aantasten en besmetten. Een mierenplaag wil je snel laten verdelgen, dus is het belangrijk om snel hulp in te schakelen van een mierenbestrijder! 

Lokdoosjes werken niet
Mieren bestrijden met lokdoosjes werkt vaak niet, omdat dit alleen een klein deel van de mieren dood. Om van een mierenplaag af te komen, is het belangrijk dat de koningin en de rest van het nest te doden. 

Mieren kunnen zich in de tuin nestelen, maar ook in huis of in uw bedrijf! Bosmieren kunnen een nest maken in spouwmuren en de faraomier zoekt warme plekken op zoals achter de radiator. Mieren zorgen voor overlast zodra ze op zoek gaan naar naar voedsel. Mierennesten kunnen bovendien bestrating laten verzakken of isolatiemateriaal aantasten. Schakel dus snel een mieren bestrijder in zodra u mieren ontdekt. Zo bent u in één keer verlost van de mierenplaag!

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

mierenplaag bestrijden

Hoe herken ik een mierenplaag?

Een mierenplaag is relatief eenvoudig te herkennen:

  • Kleine hoopjes aarde of zand met een gaatje erin
  • De aanwezigheid van (meerdere) mierenloopstraten, ook wel looppaden genoemd
  • Bulten in een (spouw)muur
Of het nu gaat om een klein aantal mieren, een complete mierenplaag en/of zelfs vliegende mieren: met onze speciale mierengel kunnen wij u snel en effectief van het probleem af helpen. 

Kosten mieren bestrijden

Om mieren te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor mieren bestrijden hangt o.a. af van:

  • Soort mier
  • Grootte van de mierenplaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden (locatie)
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze mieren bestrijden

Een mierennest verdelgen doen wij met mierengel. Dit zijn kleine druppels die wij op de looproute dichtbij het nest plaatsen.

In sommige gevallen voeren wij ook een  naden- en kierenbehandeling uit met een residu middel. Dit middel werkt vaak nog 4 weken na. Door dit middel te gebruiken hoeven wij slechts één keer langs te komen en is nabehandeling dus niet nodig om de mieren definitief te bestrijden.

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Mieren bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat