Agrarische sector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Recreatie

Recreatie

Voeding industrie

Voeding industrie

Bouwsector

Bouwsector

Horeca

Horeca

Gezondheidsector

Gezondheidsector

Mieren bestrijding

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen, met name omdat ze in grote aantallen zijn. Mieren zijn altijd op zoek naar een voedselbron en kunnen zich daardoor ook in huis of in uw bedrijf begeven. Mieren kunnen voedselvoorraden aantasten en besmetten. Een mierenplaag wil je snel laten verdelgen, dus is het belangrijk om snel hulp in te schakelen van een mierenbestrijder!

Lokdoosjes werken niet

Mieren bestrijden met lokdoosjes werkt vaak niet, omdat dit alleen een klein deel van de mieren dood. Om van een mierenplaag af te komen, is het belangrijk dat de koningin en de rest van het nest te doden. 

Mieren kunnen zich in de tuin nestelen, maar ook in huis of in uw bedrijf! Bosmieren kunnen een nest maken in spouwmuren en de faraomier zoekt warme plekken op zoals achter de radiator. Mieren zorgen voor overlast zodra ze op zoek gaan naar naar voedsel. Mierennesten kunnen bovendien bestrating laten verzakken of isolatiemateriaal aantasten. Schakel dus snel een mieren bestrijder in zodra u mieren ontdekt. Zo bent u in één keer verlost van de mierenplaag!

×