Per direct van uw mierenplaag af? Bel Jomol op 06 502 03 446.
Ook bereikbaar via Whatsapp!

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Mieren bestrijden

Mieren zorgen voor veel overlast in huis, in de tuin en zelfs in bedrijfspanden. Ze richten schade aan door het besmetten van voedsel, het laten verzakken van bestrating in de tuin en door het isolatiemateriaal in de muren aan te tasten. Gelukkig zijn er effectieve manieren om mieren te bestrijden.

Mieren in huis

Overal in huis waar voedsel te vinden is, zijn mieren te vinden. Ze zijn namelijk dol op voedsel (restjes). Ze zijn daarom vaak te zien op de tegels in de keuken, in de keukenkastjes of in de woonkamer. Mieren kunnen voedsel besmetten met bacteriën uw voedselvoorraad aantasten. Soms maken de mieren een nest in de spouwmuur of kruipruimte van de woning waardoor ze de isolatie van de woning aantasten. Omdat deze plekken moeilijk zelf te bereiken zijn, is het aan te raden om een specialist te raadplegen om de
mieren te bestrijden.

Mieren in de tuin

Over het algemeen zijn mieren nuttige dieren in de tuin, maar ze kunnen ook flinke overlast bezorgen. Het kan voorkomen dat ze zich gaan vestigen onder het terras en daar hun nest gaan bouwen. Mieren verblijven namelijk graag onder de tegels. Wanneer mieren hun nest gaan bouwen onder uw terras, blijven ze gaten graven in de grond waardoor uw terras gaat verzakken.

Mieren bestrijden: zelf doen of laten doen?

Zelf mieren bestrijden

Een veel gebruikte manier om zelf van de mieren af te komen is het gebruik van lokdoosjes. Echter werkt dit vaak niet omdat op deze manier maar een klein gedeelte van de mieren gedood wordt. Om van een mieren plaag af te komen is het belangrijk dat de koningin en de rest van het nest bestreden wordt. Dit is niet altijd makkelijk zelf te doen.

Professioneel mieren bestrijden

Wil u er zeker van zijn dat de mieren uit uw huis, tuin of bedrijfspand verwijderd worden? Dan schakelt u een professional in. Een professional heeft alle middelen in huis om de mieren te verdelgen.

Jomol bestrijdt mieren effectief

Bij Jomol kunt u terecht voor al uw ongedierte bestrijding, ook voor het bestrijden van mieren. We maken een offerte op maat en kijken wat in uw situatie van toepassing is.

Nieuwe bestrijding methode tegen mieren

We hebben een nieuwe, effectieve manier om mieren te bestrijden: de Gel methode. We leggen kleine druppels gel langs de plinten neer met een speciale spuit. Dit doen we door de hele woning en onder kasten en kan ook eventueel in lades van kasten, dit werkt 2-4 maanden en is volledig veilig voor mens en huisdieren.

Kosten bestrijding:

hangt af van:

Omvang van het mieren gebied
Gekozen bestrijdingsmiddel
Benodigde tijd en materialen
Preventiemaatregelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven