Over jomol

Jomol is opgericht door Johan Mol. Hij is ondernemer vanaf zijn 21e en heeft jarenlange ervaring in de agrarische sector en op gebied van ongediertebestrijding. Johan en zijn team werken volgens het Integrated Pest Management (IPM). Door de combinatie van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie worden ongeregeldheden vroegtijdig gesignaleerd. Hierdoor kunnen problemen worden voorkomen. Ongediertepreventie komt op deze manier in veel gevallen vóór ongediertebestrijding. Beter voor mens, dier en milieu. IPM zorgt er bovendien voor, dat het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen tot een minimum wordt beperkt. Deskundig, accuraat en veilig!

Jomol Ongedierte bestrijding

Jomol Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het weren, voorkomen en bestrijden van alle soorten ongedierte. Wij helpen bij overlast in de provincies Noord-
Holland en Flevoland.

Vastgoedzorg

Bij onze afdeling Vastgoedzorg kunt u terecht voor specifieke werkzaamheden op bouwkundig vlak. Denk aan het muisdicht maken van de fundering van uw pand of preventieve maatregelen bij werkzaamheden, zodat muizen, ratten en andere knaagdieren geen schade kunnen toebrengen.

Preventie- en bestrijdingsplan op maat

Johan en zijn team denken graag met u mee en helpen met het opstellen van een ongediertepreventie- en/of -bestrijdingsplan op maat. U krijgt advies over hygiënische en preventieve maatregelen, toegespitst op uw situatie. Dit kan discreet en volgens de laatste richtlijnen worden vastgelegd in een digitaal systeem.

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven