Agrarische sector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Recreatie

Recreatie

Voeding industrie

Voeding industrie

Bouwsector

Bouwsector

Horeca

Horeca

Gezondheidsector

Gezondheidsector

Jomol Ongediertebestrijding voor de sector toerisme en recreatie

Campings en vakantiehuisjes zijn zeer geliefd bij ongedierte. Niet alleen toeristen weten de weg naar je camping, vakantiehuis of -park te vinden, óók deze ongewenste gasten. Vooral een camping biedt goede verstopplaatsen en er is altijd eten te vinden. Kruimels op de grond en op tafel buiten en zelfs de tent of caravan zijn niet veilig voor indringers. Daarom is het belangrijk om vóór het toeristische en recreatieseizoen start, een grondig en uitgebreid ongediertepreventieplan paraat te hebben. Mocht er toch een plaag uitbreken, neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat je gasten er geen hinder meer van ondervinden.

IPM Preventieplan op maat

Met als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland voelt Jomol Ongediertebestrijding zich sterk verbonden met de agrarische sector. Omdat het om onze voedselproductie en het milieu gaat, zijn er in deze branche speciale wensen op gebied van bedrijfshygiëne. Wij hebben jarenlange ervaring en kennen de agrarisch ondernemer en de specifieke vereisten en behoeften ten aanzien van ongediertebestrijding.

Wij werken volgens de vastgestelde richtlijnen van het Integrated Pest Management (I.P.M.) Rattenbeheersing. In dit kwaliteitscertificaat is vastgelegd hoe met rattenvergif moet worden omgegaan buiten gebouwen en voedselopslagplaatsen. Het buitengebruik van rodenticiden is bij ons in goede en veilige handen. In de veesector houden wij ons strikt aan de laatste kwaliteitseisen van Foqus, IKB Pluimvee en IKB Varken. We zijn uiteraard gecertificeerd volgens het CEPA-keurmerk en 24 uur per dag bereikbaar. Jomol is daarom dé professionele partner voor agrarische ondernemers.

Grondige aanpak, snel resultaat

Het IPM preventieplan van Jomol Ongediertebestrijding is maatwerk voor iedere klant. Elke situatie en ieder soort ongedierte vragen namelijk om een unieke aanpak. Bij een ongedierterisico-inspectie controleren we openbare plekken binnen en buiten het pand, in schuren, stallen en/of op het terrein op alle punten, die belangrijk zijn bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Door de plaatsing van inspectiepunten kunnen we de aanwezigheid van plaagdieren snel signaleren.

Intergrated Pest Management (IPM)

•          Ongediertepreventieplan met digitaal logboek en duidelijk overzicht voor klanten en controlerende instanties
•          Rapportages ten behoeve van kwaliteitssystemen, zoals HACCP,  BRC, IFS, Euro Gap, AIB, GMP+
•          Preventieve weringsmaatregelen om binnenkomen en schuilen van ongedierte te voorkomen
•          Hygiëne-inspecties en rapportages
•          Advies over het aanbrengen van weringsmaatregelen

De beste oplossing met duidelijk overzicht

Met onze brede praktijkkennis weten wij precies wat de beste oplossing is, uiteraard met inzet van de meest innovatieve middelen.  Van de inspectie maken we een rapport met een duidelijk overzicht van alle inspectiepunten voor controlerende instanties. Deze kunnen op een plattegrond worden aangegeven. Dit biedt ook duidelijkheid aan de klant. Van alle controles maken wij een verslag, dat je digitaal kunt inzien.

×