MOLLEN BESTRIJDEN

Mollen bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

mollen verjagen

Mollen bestrijden door een specialist

Een mol kan voor veel overlast zorgen. Mollen zijn bedreven in het graven van gangen en banen zich een weg naar buiten, waardoor er mollenhopen ontstaan in uw gazon. En dat is veelal niet de enige schade in uw tuin: door onder uw bestrating door te graven, kan een compleet terras verzakken. Ook uw tuinbeplanting heeft behoorlijk onder het beestje te lijden, omdat het wortels loswroet waardoor planten dood gaan.

Zelf bestrijden is geen optie
Er is maar weinig wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat u last krijgt van mollen. Het is mogelijk om een speciale wering te plaatsen onder de grond, maar dit is een kostbare en tijdrovende klus.

Mollen bestrijden zodra er molshopen zichtbaar zijn is vaak de beste optie. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van 3 bestrijdingsmiddelen: het plaatsen van mollenklemmen, het uitroken van molshollen of het gebruiken van speciale tabletten.

Bij alle drie de methodes worden mollen op een humane wijze bestreden, zonder dat zij onnodig lijden.   

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

mollen bestrijder

Hoe herken ik een mollenplaag?

Of het nu gaat om een enkele mol of om een mollenplaag: u herkent mollen aan molshopen in uw tuin. 

Het is belangrijk om mollen snel te verjagen en te bestrijden, omdat één mol in een uur tijd wel 4 meter kan graven! Uw tuin kan door een mol dus verzakken en u heeft al snel last van meerdere molshopen. U kunt zelf weinig doen om mollen te verjagen of te vangen. Het beste advies is om een mollen bestrijder in te schakelen. 

Kosten mollen bestrijden

Om mollen te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor mollen bestrijden hangt o.a. af van:

  • De omvang van het gebied waar de mollen zich bevinden
  • Gekozen bestrijdingsmiddel (o.a. klemmen en rook zijn een optie)
  • Benodigde tijd en materialen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze mollen bestrijden

Voordat wij de mollen bestrijden, zullen wij u vragen welke maatregelen u zelf heeft genomen en wat de omvang van het terrein betreft. Vervolgens kan onze mollenverjager diverse methodes gebruiken om mollen te bestrijden. 

Een van de opties om mollen te bestrijden is met mollen klemmen. Wij hebben klemmen van hoge kwaliteit, waarmee u verzekerd bent dat de mol op een humane manier gevangen zal worden en niet zal lijden. 4 tot 7 dagen na het plaatsen van de klemmen, komen wij de klemmen controleren. Wij komen dus altijd 2x langs om de klemmen te plaatsen en om deze te verwijderen. 

Een andere optie om mollen te bestrijden is het gebruik van een speciale rookmachine. Deze machine blaast onder druk rook in de mollenritten zodat de mol stikt. Deze methode is ideaal op plaatsen waar we geen mollenklemmen kunnen plaatsen (bijvoorbeeld op plaatsen waar veel kinderen komen of plaatsen waar mensen hun honden uitlaten).

Een derde optie is het bestrijden van mollen met speciale tabletten. Wij zijn in het bezit van speciale certificaten om deze methode te mogen toepassen. 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Mollen bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol is in het bezit van speciale certificaten om mollen op een snelle en efficiënte wijze te bestrijden voor bedrijven. Als u op uw land last heeft van mollen, komen wij bliksemsnel langs om de mollen te bestrijden. Meestal gebruiken wij mollenklemmen bij bedrijven, maar wij kunnen ook andere methodes gebruiken.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat