Bestrijding ZILVERVISJES

Zilvervisjes bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

Zilvervisjes en Papiervisjes bestrijden met Jomol

Zilvervisjes geven de voorkeur aan een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. In panden waar het grondwaterniveau hoog is, is het risico op zilvervisjes groot. Ook nieuwbouwhuizen vormen vaak een fijne omgeving voor de beestjes omdat er nog lange tijd vocht uit het beton verdampt. Daarnaast worden zilvervisjes veel aangetroffen in badkamers, keukens en washokken. 

Vanwege hun geringe afmeting, kunnen zilvervisjes zich, via leidingdoorvoeren en andere openingen in spouwmuren, gemakkelijk van het ene naar het andere pand verplaatsen. Ook worden ze teruggevonden in koffers en postpakketten.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft de aanwezigheid van zilvervisjes weinig tot niets met hygiëne te maken. De oorzaak is gelegen in de steeds hoger wordende isolatienorm van panden. Omdat hierdoor de luchtvochtigheid binnenshuis stijgt, worden woningen en kantoorpanden een fijne leefomgeving voor het zilvervisje.
Heeft u te maken met optrekkend vocht in het pand of beperkte tot geen kruipruimte isolatie? Dan is de kans aanwezig dat de diertjes hier tevoorschijn komen.

Zilvervisjes zelf bestrijden is mogelijk wanneer er sprake is van kleine aantallen. Zo zijn er die kunnen helpen. Voor grote of terugkerende zilvervisjes is het verstandig een professionele bestrijder te benaderen.

Professionele zilvervisjesbestrijding
Jomol Ongediertebestrijding lost ongedierteproblemen op met respect voor het milieu en werkt uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

24/7 bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

Zilvervisjes verwijderen

Verschillende soorten zilvervisjes

Er bestaat een hoop verwarring over zilvervisjes omdat er verschillende soorten bestaan. In Nederland duiken er drie soorten op: het zilvervisje, het papiervisje en het ovenvisje.
Voordat u overgaat tot het bestrijden van het probleem, is het essentieel om te weten met welk beestje u te maken heeft.

Een berucht familielid van de zilvervis is het papiervisje dat de voorkeur geeft aan een omgeving met een lage luchtvochtigheid. Juist het papiervisje is in staat om de meeste schade aan te richten.
Het minst bekende soort is het ovenvisje. In tegenstelling tot de zilvervisjes, houdt het ovenvisje juist van warme omgevingen. 

Bekijk de onderstaande foto’s om te zien van welk soort u last heeft.

Zilvervisjes bestrijder
De bekende zilvervisjes
Papiervisjes bestrijden
Papiervisjes
Ovenvisjes

Kosten Zilvervisjes bestrijden

Om zilvervisjes te bestrijden wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor zilvervisjes bestrijden hangt o.a. af van:

  • Soort zilvervisje
  • Grootte van de plaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden (locatie)
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze bestrijding zilvervisjes

Voor het bestrijden van zilvervisjes is een locatiebezoek niet perse noodzakelijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. . Als u last heeft van slechts enkele zilvervisjes, zal het bestrijden een relatief eenvoudige klus zijn. 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

Nieuwe bestrijdingsmethode tegen zilver/papiervisjes

Nieuw de gel methode met kleine druppels werkt 2 tot 4 maanden.

Gel methode dit zijn kleine druppels die we langs de plinten neer leggen met een speciale spuit en dit doen we door de hele woning en onder kasten en kan ook eventueel in lades van kasten en keukenkastjes.

Dit middel werkt 2-4 maanden en is volledig veilig voor mens en huisdieren.

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Bestrijding voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol Ongediertebestrijding lost ongedierteproblemen op met respect voor het milieu en werkt uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Je kunt ons onder andere inschakelen voor Ongediertebestrijding AlkmaarOngediertebestrijding HaarlemOngediertebestrijding PurmerendOngediertebestrijding ZaanstadOngediertebestrijding Amsterdam of in andere plaatsen in Noord-Holland. Wij zijn altijd in de buurt!

Zilvervisjes zelf bestrijden? Hier een aantal tips:

  1. Zorg voor goede ventilatie waardoor de luchtvochtigheid daalt.
  2. Voorkom dat zilvervisjes gemakkelijk door je huis kunnen verplaatsen door naden en kieren te dichten.
  3. Houdt het oud papier in de gaten. Laat dit niet te lang staan of berg het op zodat de zilvervisjes er niet bij kunnen.
  4. Voorkom vochtige kleding in de kast, lekkende kranen en optrekkend vocht in huis.

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat