Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Mollen bestrijding Medemblik

Een mol kan voor veel overlast zorgen. Mollen zijn bedreven in het graven van gangen en banen zich een weg naar buiten, waardoor er mollenhopen ontstaan in uw gazon. En dat is veelal niet de enige schade in uw tuin: door onder uw bestrating door te graven, kan een compleet terras verzakken. Ook uw tuinbeplanting heeft behoorlijk onder het beestje te lijden, omdat het wortels loswroet waardoor planten dood gaan.

Zelf bestrijden is geen optie
Er is maar weinig wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat u last krijgt van mollen. Het is mogelijk om een speciale wering te plaatsen onder de grond, maar dit is een kostbare en tijdrovende klus.

Mollen bestrijden in Medemblik zodra er molshopen zichtbaar zijn is vaak de beste optie. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van 3 bestrijdingsmiddelen: het plaatsen van mollenklemmen, het uitroken van molshollen of het gebruiken van speciale tabletten.

Bij alle drie de methodes worden mollen op een humane wijze bestreden, zonder dat zij onnodig lijden.

Hoe herken ik een mollenplaag?

Of het nu gaat om een enkele mol of om een mollenplaag: u herkent mollen aan molshopen in uw tuin.

Het is belangrijk om mollen snel te verjagen en te bestrijden, omdat één mol in een uur tijd wel 4 meter kan graven! Uw tuin kan door een mol dus verzakken en u heeft al snel last van meerdere molshopen. U kunt zelf weinig doen om mollen te verjagen of te vangen. Het beste advies is om een mollen bestrijder in te schakelen.

Werkwijze mollen bestrijden Medemblik

Voordat wij de mollen bestrijden, zullen wij u vragen welke maatregelen u zelf heeft genomen en wat de omvang van het terrein betreft. Vervolgens kan onze mollenverjager diverse methodes gebruiken om mollen te bestrijden.

Een van de opties om mollen te bestrijden is met mollen klemmen. Wij hebben klemmen van hoge kwaliteit, waarmee u verzekerd bent dat de mol op een humane manier gevangen zal worden en niet zal lijden. 4 tot 7 dagen na het plaatsen van de klemmen, komen wij de klemmen controleren. Wij komen dus altijd 2x langs om de klemmen te plaatsen en om deze te verwijderen.

Een andere optie om mollen te bestrijden in Medemblik is het gebruik van een speciale rookmachine. Deze machine blaast onder druk rook in de mollenritten zodat de mol stikt. Deze methode is ideaal op plaatsen waar we geen mollenklemmen kunnen plaatsen (bijvoorbeeld op plaatsen waar veel kinderen komen of plaatsen waar mensen hun honden uitlaten).

Een derde optie is het bestrijden van mollen met speciale tabletten. Wij zijn in het bezit van speciale certificaten om deze methode te mogen toepassen.

Kosten berekening:

hangt af van:

Soort
Grootte van plaag
Waar de plaag zich bevind
Benodigde tijd/middelen
Eventuele preventiemiddelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven