Mollenvanger

Bent u op zoek naar een professionele mollenvanger?

Gevonden! Met meer dan 25 jaar ervaring in het vangen van mollen, weet u zeker dat uw tuin snel mollenvrij zal zijn. Met behulp van de meest geavanceerde technieken en het beste materiaal, kunnen we garanderen dat uw mollen probleem wordt opgelost.

Met behulp van onze professionele technieken kunnen we de mollen op een milieuvriendelijke manier vangen, zodat er geen schade aan uw tuin of omgeving wordt aangericht. We werken samen met u om het beste resultaat te behalen.

Mollen vangen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare mollenvanger, kies dan voor JOMOL. Wij helpen u graag de mollen in uw tuin te verwijderen zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Mollen vangen kan een onbegonnen werk lijken, maar gelukkig is er een professionele mollenvanger in West-Frieland die hierbij kan helpen! 

Maak nu een afspraak met de beste mollenvanger van West-Friesland en geniet binnenkort van een strak gazon, tuin of weiland zonder mollen. Er zijn verschillende diervriendelijke methodes om mollen te vangen, waarbij het gebruik van een mollenklem een uitkomst kan bieden. De kosten van mollen bestrijding zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin, gazon of weiland. Kortom, ga voor een effectieve mollen bestrijding en maak nu een afspraak met een professionele mollenvanger .

Veel gestelde vragen over mollen vangen

Hoe krijg je mollen weg?

Met behulp van professionele technieken kunnen we de mollen op een milieuvriendelijke manier vangen, zodat er geen schade aan uw tuin of omgeving wordt aangericht. We werken samen met u om het beste resultaat te behalen. Er zijn verschillende diervriendelijke methodes om mollen te vangen, waarbij het gebruik van een mollenklem een uitkomst kan bieden.

Hoeveel kost een mollenvanger?

De kosten van een mollenvanger zijn afhankelijk van de omvang van uw tuin, gazon of weiland.

Hoe gaat een mollenvanger te werk?

Met behulp van onze professionele technieken kunnen we de mollen op een milieuvriendelijke manier vangen, zodat er geen schade aan uw tuin of omgeving wordt aangericht. We werken samen met u om het beste resultaat te behalen.

Hoe lang moet een mollenklem blijven staan?

4 tot 7 dagen na het plaatsen van de klemmen worden de klemmen door ons gecontroleerd. Wij komen dus altijd 2x langs om de klemmen te plaatsen en om deze te verwijderen.

Kosten bestrijding:

hangt af van:

Grootte van de plaag
Omvang van de ruimte
Benodigde tijd/materialen
Eventuele maatregelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven