Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Muizen bestrijden in Bloemendaal

Knaagdieren zoals muizen kunnen veel schade veroorzaken en voor overlast zorgen aan uw huis of bedrijfspand. Stank, geluidsoverlast en knaagsporen zijn slechts enkele gevolgen die muizen kunnen hebben. Bovendien kunnen muizen bacteriën met zich meedragen, die voor voedselvergiftiging kunnen zorgen. Daarom is een effectieve bestrijding van muizen noodzakelijk.

De aanwezigheid van muizen zorgt vaak voor grote paniek, dus daar wil je snel vanaf! Gelukkig heeft Jomol Ongediertebestrijding alle materialen en kennis bij de hand om uw huis muis vrij te maken.

Er zijn verschillende tactieken en technieken die wij kunnen gebruiken bij muizen bestrijding. Muizen verdelgen met gif is niet altijd de juiste methode, omdat muizen hiervoor resistent kunnen worden en deze methode daardoor niet altijd even effectief is.

Hoe herken ik muizen?

Muizen kun  je onder andere herkennen aan aangevreten voedsel, muizenkeutels, bekabeling waar aan is geknaagd, krassende geluiden in de muur of het plafond (meestal ‘s nachts) en een geur van urine.

Muizen bewegen zich voort door het huis op zoek naar voedsel, maar nestelen zich op één plek. Daarvoor is het belangrijk om de bron aan te pakken.

Werkwijze muizen bestrijding in Bloemendaal

Voor het bestrijden van muizen in Bloemendaal is een locatiebezoek noodzakelijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. In de meeste gevallen is het plaatsen van wering noodzakelijk, samen met het inzetten van gif. Als u last heeft van slechts enkele muizen, zal het bestrijden een relatief eenvoudige klus zijn.

Kosten berekening:

hangt af van:

Soort
Grootte van plaag
Waar de plaag zich bevind
Benodigde tijd/middelen
Eventuele preventiemiddelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven