GESPECIALISEERDE

Ongediertebestrijding Haarlem

Last van ongedierte en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Jomol ongediertebestrijding Haarlem is altijd in buurt! Veilig en snel verlost van alle ongedierte. 

VANDAAG NOG BIJ U LANGS?

Ongedierte? Snel verlost!

Ongediertebestrijding in Haarlem is geen eenvoudige klus: hiervoor moet u de juiste specialist inhuren, om er zeker van te zijn dat de ongedierte niet terugkomen en uw gezondheid veilig te stellen. Wij zorgen dat u snel van de ongedierte af bent en geven u advies om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven.

Ons bus heeft alle technieken aan boord om ongedierte op vakkundige wijze te bestrijden. Dit doen wij onder andere met bestrijdingsmiddelen, maar wij doen ook veel preventief werk op plekken waar de kans op terugkeer groot is. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Kakkerlakken ongediertebestrijding-1024x384
Ongediertebestrijding Alkmaar
Ongediertebestrijding Noord-Holland

Van welk ongedierte heeft u last?

Als je last hebt van ongedierte, dan wil je daar snel vanaf, dus is een ongediertebestrijder uit de buurt van Haarlem wel zo handig. Je kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen met 06-502 03 446. Dan proberen wij er zo snel mogelijk te zijn!

Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

Goed bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

muizen bestrijding Haarlem

Muizen bestrijden

Muizen in huis zorgen niet alleen voor veel overlast, ze kunnen ook voor een hoop schade zorgen. Daarnaast kan de aanwezigheid van muizen schadelijk zijn voor uw gezondheid, omdat muizen een hoop bacteriën met zich meedragen. Daarmee kan voedsel geïnfecteerd worden, wat kan leiden tot voedselvergiftiging. 

Het is belangrijk dat u muizen laat bestrijden met professionele middelen, omdat dit de gezondheidsrisico’s voorkomt en de kans op herhaling beperkt. Onze muizenverdelger denkt graag met u mee, om de juiste bestrijdingsmethode te kiezen voor uw situatie.

Ongediertebestrijding gemeente Haarlem

houtworm bestrijding Haarlem

Houtworm bestrijden

Wanneer u gaatjes ontdekt in de houten steunbalken van uw huis, in houten meubelen of in de vloer, dan moeten er alarmbellen gaan rinkelen. Houtwormen tasten de draagkracht van hout aan, waardoor het belangrijk is dat u snel een houtworm bestrijder inschakelt. 

Houtworm is een verzamelnaam van larven die in hout leven, zoals de boktor. De eitjes zijn juist het probleem: zodra de eitjes uitkomen, eten de houtwormen zich een weg door het hout. Houtwormen kunnen tot 3 jaar lang hout aantasten, met flinke schade tot gevolg. Houtwormen bestrijding in Haarlem is een specialistische klus, die u het beste kunt overlaten aan een professional. 

zwam bestrijding Haarlem

Zwam bestrijden

Zwam ziet er vies uit, maar is ook nog eens extreem gevaarlijk voor uw gezondheid. Huiszwam en kelderzwam kunnen namelijk leiden tot verontreinigde lucht, waardoor zwambestrijding een belangrijke maatregel is. Zwammen komen voor op vochtige plekken, meestal als gevolg van doorslaand- of optrekkend vocht

Zwam kan bovendien hout aantasten, waardoor bijvoorbeeld houten draagbalken hun kracht kunnen verliezen. Wij hebben ons gespecialiseerd in zwambestrijding door te werken met hete luchtbehandeling of vergassing bij kelderzwam. Huiszwam bestrijden wij door het aangetaste plekken te verwijderen en muren vervolgens schoon te branden. 

Snel verlost van alle ongedierte

Ongedierte in uw huis of bedrijf, dat is al vervelend genoeg. Wij begrijpen als geen ander dat u op een snelle en vakkundige wijze verlost wilt worden van de ongedierte. Wij beschikken over alle certificaten en diploma’s om ongedierte de kop in te drukken, zonder dat uw gezondheid of het milieu in gevaar komt.

Alleen gif strooien is vaak niet de juiste oplossing: door vele kieren en gaten in gebouwen krijgen ongedierte altijd een kans om te ontkomen, waarna ze op een later moment weer terugkeren. Daarom specialiseren wij ons niet alleen in bestrijdingsmiddelen, maar ook in wering. 

Als u niet zeker weet welk ongedierte zich in uw huis of bedrijf bevindt, dan kunt u ons altijd bellen voor een advies op maat. Wij zijn regelmatig in de buurt van Haarlem, dus als bezichtiging nodig is, komen wij gewoon even langs! Of het nu gaat om muizen bestrijding, kakkerlakken bestrijding, bedwantsen bestrijding of een heel ander probleem: wij kunnen het probleem vrijwel altijd voor u oplossen!

Kosten ongediertebestrijding

De kosten van ongediertebestrijding hangt af van het type ongedierte en de situatie. Ongedierte kunnen namelijk om verschillende manieren bestreden worden en daarom bekijken wij graag ter plekke wat de best en de meest kostenbesparende optie is. Het kan namelijk zijn dat u muizensporen vindt in de keuken, terwijl het nest zich misschien wel boven bevindt. 

De kosten voor ongediertebestrijding in Haarlem hangt af van:

  • Type ongedierte en omvang van de plaag
  • Waar de ongedierte zich bevinden
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een defintieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding Haarlem altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze ongediertebestrijding

01.

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

02.

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

03.

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen
Muizen bestrijder
Ratten bestrijder
wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!
Speciale service voor in HAARLEM

Ongediertebestrijding voor bedrijven

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven in Haarlem en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij proberen u vandaag nog terug te bellen!

WhatsApp chat