KAKKERLAKKEN BESTRIJDEN

Kakkerlakken bestrijden
wanneer het u uitkomt.

Vandaag nog bij u langs? Bel nu voor een afspraak!

Kakkerlakken bestrijden door een specialist

Kakkerlakken kunnen zich heel snel vermenigvuldigen en brengen bovendien een hoop ziektes met zich mee. Kakkerlakken zijn voornamelijk ‘s nachts actief, waardoor het even kan duren voordat u de aanwezigheid van kakkerlakken ontdekt. Snel de kakkerlakken verdelgen is belangrijk, voordat het uitgroeit tot een kakkerlakkenplaag!

Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor uw gezondheid
Los van het feit dat kakkerlakken er eng en vies uitzien, kunnen kakkerlakken ook ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Kakkerlakken dragen namelijk ziektes bij zich. De meest bekende zijn salmonella en tyfus. 

Dit kan leiden tot diaree, buikgriep, maagonstekening en/of darmontsteking. Bovendien is bewezen dat uitwerpselen van kakkerlakken kunnen leiden tot eczeem en astma. Mensen met een zwakkere weerstand, zoals ouderen en kinderen, lopen een extra groot risico. Het is dus erg belangrijk dat kakkerlakken snel bestreden worden!

Jomol ongediertebestrijding
Snel geholpen worden? Bel nu 06-502 03 446!
Altijd in de buurt

Wij rijden elke dag rond in Noord-Holland en zijn altijd in de buurt.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om ongedierte, isolatie of vochtbestrijding.

Snel & vakkundig

Altijd snel ter plaatse met effectieve middelen en advies.

Veilig en milieuvriendelijk

Altijd veilig en verantwoord met bestrijdingsmiddelen.

Goed bereikbaar

Wij werken ook 's avonds en in het weekend!

Gediplomeerd specialist

Alle certificaten en specialismen om uw probleem op te lossen.

kakkerlakken verdelgen

Hoe herken ik de aanwezigheid van kakkerlakken?

In Nederland is de Duitse kakkerlak de meest voorkomende soort. De kakkerlak kun je herkennen aan een lichtbruine kleur en twee duidelijke zwarte lengtestrepen op het borstschild. Bovendien verspreiden ze een zeer onaangename geur. Kakkerlakken zijn gek op donkere, warme en vochtige plekken. In principe kunt u kakkerlakken dus overal tegenkomen. 

Kakkerlakken planten zich snel voort en daardoor is de kant op een kakkerlakkenplaag groot. Het is belangrijk dat de kakkerlakken gedood worden door een professionele kakkerlakken bestrijder. Dit scheelt u een hoop werk en stress. Bestrijdingsmiddelen die particulieren mogen gebruiken zijn vaak niet effectief in het bestrijden van kakkerlakken. Een professionele ongediertebestrijder mag veel zwaardere bestrijdingsmiddelen gebruiken, waardoor u sneller verlost bent van het probleem.

Kosten kakkerlakken bestrijden

Om kakkerlakken te verdelgen is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden.

De kosten voor kakkerlakken bestrijden hangt o.a. af van:

  • Het aantal aanwezige kakkerlakken (zijn het er enkele of is het een plaag)
  • Waar de ongedierte zich bevinden (locatie)
  • Benodigde tijd, materialen en bestrijdingsmiddelen
  • Eventuele preventiemaatregelen

Indien u de situatie goed omschrijft, kunnen wij u telefonisch een richtprijs geven. Wij maken ter plekke altijd een definitieve prijsberekening, zodat u zeker weet waar u aan toe bent, voordat wij de ongedierte gaan bestrijden.

De kosten zijn altijd inclusief voorrijkosten, bestrijdingsmiddelen, garantie op werkzaamheden en advies om een plaag in de toekomst te voorkomen. Zo weet u bij Jomol Ongediertebestrijding altijd waar u aan toe bent!

Werkwijze kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlakkenplaag kunt u voorkomen door goed te ventileren en te zorgen voedsel en afval goed opgeborgen zijn. Door uw keuken goed schoon te houden, zorgt u dat de beestjes zich niet kunnen voeden. Ook op bouwkundig gebied dient actie te worden ondernomen. Door het dichten van kieren en gaten, verhindert u dat het ongedierte zich verspreid. 

Indien dit niet afdoende is, bestrijdt Jomol uw kakkerlakkenplaag met een toxische gel. Deze gel is zeer effectief in het bestrijden van kakkerlakken, waarna u snel en effectief verlost bent.

 

01

Maak een afspraak bij u thuis of op het bedrijf

Maak een afspraak en wij proberen uiterlijk binnen twee dagen bij u langs te komen (afhankelijk van de drukte). Bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken.

02

Snel en vakkundig verlost van de ongedierte

Onze specialist komt bij u langs met professionele middelen, om de ongedierte veilig en snel te verwijderen. Zo weet u zeker dat de ongedierte niet terugkeren.

03

U krijgt advies om terugkeer te voorkomen

Preventie speelt een grote rol bij het bestrijden van ongedierte. Daarom krijgt u altijd advies, om er zeker van te zijn dat de ongedierte wegblijven. 

wilt u definitief van ongedierte af zijn?
bel direct met onze specialist
Ook 's avonds & in het weekend!

Speciale service voor bedrijven

Kakkerlakken bestrijden voor bedrijven en VVE's

GRATIS
BEDRIJFSINSPECTIE
AANVRAGEN
BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 06 502 03 446
Specialist in ongediertebestrijding voor bedrijven

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor bedrijven en zijn hoofdzakelijk actief in de logistieke sector en de detailhandel. 

Ongedierte bij bedrijven komt veel voor in loodsen en winkels en daar wil je snel vanaf. Daarom werken wij preventief én zijn wij razendsnel bij u, mocht er toch nog ongedierte verschijnen.

Jomol Ongediertebestrijding lost ongedierteproblemen op met respect voor het milieu en werkt uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Je kunt ons onder andere inschakelen voor ongediertebestrijding Alkmaarongediertebestrijding Haarlemongediertebestrijding Purmerendongediertebestrijding Zaanstadongediertebestrijding Amsterdam of in andere plaatsen voor ongediertebestrijding Noord-Holland. Wij zijn altijd in de buurt!

Offerte opvragen

U kunt een offerte opvragen door onderstaand formulier in te vullen, of contact met ons op te nemen via 06-502 03 446.

WhatsApp chat