GECERTIFICEERDE VAKMAN IN

ONGEDIERTEBESTRIJDING | KRUIPRUIMTE ISOLATIE | VOCHT SANERING

Over ons
Jomol is gespecialiseerd in het weren, voorkomen en bestrijden van alle soorten ongedierte. Hierbij wordt gewerkt volgens de Integrated Pest Management (IPM): door een combinatie van wering, advies, regelmatige inspectie en detectie, worden ongeregeldheden vroegtijdig gesignaleerd en kunnen problemen voorkomen worden. Zo komt ongediertepreventie in veel gevallen in de plaats van ongediertebestrijding. IPM zorgt er daarbij voor, dat het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen voor het bestrijden van ongedierte tot een minimum kan worden beperkt.

Daarnaast kunt u bij onze afdeling Vastgoedzorg terecht voor specifieke werkzaamheden op bouwkundig vlak. Denk hierbij aan het muisdicht maken van de fundering van uw pand of werkzaamheden aan de draagconstructie. Zwammen, optrekkend vocht, houtworm en andere knaagdieren kunnen hier ernstige schade aan toebrengen. Jomol bestrijdt en voert desgewenst op deskundige wijze constructieve herstelwerkzaamheden uit. Tevens is Jomol hèt adres voor kruipruimte isolatie.

Vocht sanering
WhatsApp Image 2018-09-13 at 20.46.47

Johan Mol – eigenaar
Jomol is opgericht door Johan Mol. Johan, ondernemer vanaf zijn 21ste, heeft jarenlange ervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Hij is adviseur op het gebied van hygiënische en preventieve maatregelen en draagt voor diverse bedrijven zorg voor de verslaglegging in het HACCP systeem. Dit alles discreet en volgens de laatste richtlijnen. Johan denkt hierin graag met u mee, en helpt u bij het opstellen van uw ongedierte- preventieplan.

“In geval van een acuut ongedierteprobleem, zijn we dag en nacht bereikbaar. Dit omdat we begrijpen dat iemand dan graag gelijk geholpen wil worden. Iedere situatie is weer anders. Ik denk graag met de klant mee en streef naar het vinden van een oplossing waarmee de klant ècht geholpen is.”

Jomol ongediertebestrijding en vastgoedzorg is lid van (de) Coöperatie Oost West Pest Control, een samenwerkingsverband tussen plaagdiermanagement bedrijven door heel Nederland.

Deze coöperatie is gecertificeerd voor VCA*, zodat u als klant (zakelijk en/of particulier) zeker weet dat wij rekening houden met veiligheid, gezondheid en milieu.

De coöperatie is ook in het bezit van het Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven (www.kpmb.nl) en de certificering voor IPM Buitengebruik, wat inhoudt dat wij werken volgens de laatste richtlijnen en methodes en conform wet- en regelgeving. Integrated Pest Management loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering van de bij ons aangesloten bedrijven. Dit houdt in grote lijnen in dat wanneer zich ergens geen plaagdieren kunnen vestigen, men ze ook niet hoeft te bestrijden.

Wij helpen u dus op een serieuze manier van uw probleem af, het liefst door de bron aan te pakken.

In de coöperatie bundelen wij onze krachten en kennis en die kennis houden wij up-to-date door ons regelmatig te laten bijscholen.

CERTIFICATEN

Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist
Ongedierte specialist

Certificaat? Dan zit het wel goed!
Om een bestrijder of bestrijding op waarde te kunnen schatten zijn er verschillende keurmerken in het leven geroepen binnen de ongedierte-branche. Het milieu en commercie staan haaks op elkaar als het gaat over de belangen bij voorlichting en bestrijding van plaagdieren. Om dit te voorkomen zijn er een aantal keurmerken zoals het KAD keurmerk en EVM keurmerk. Jomol is in het bezit van deze keurmerken.

Je kunt niet zomaar ongedierte bestrijden!
Niet iedereen kan zomaar een ongediertebestrijder worden. Net als bij andere beroepen moet ook een ongediertebestrijder een opleiding volgen en een examen afleggen om zichzelf een professionele bestrijder te mogen noemen.

Bewijs van vakbewkaamheid
Iedere professionele ongediertebestrijder is verplicht om een bewijs van vakbekwaamheid “Beheersing plaagdieren en houtaantastende organismen” in zijn of haar bezit te hebben. Daarnaast bezit Jomol nog diverse andere certificaten. Zo weet u zeker dat u op een vakkundige en betrouwbare wijze verlost bent van ongedierte!

 

WhatsApp chat