Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Zilver & Papiervisje bestrijden in Bloemendaal

Omdat zilvervisjes als Papiervisjes altijd licht proberen te vermijden zult u ze vooral vinden op plaatsen waar weinig licht is. Het Zilvervisje levert vooral irritatie op u zult ze vaak op de muren lopen tussen kleren en vaak in keuken kastjes of in opberg ruimtes, daar in tegen Papiervisjes zitten vooral tussen boeken en papieren en soms ook tussen het behang ze leven van cellulose van de lijm die vaak op papier wordt gebruikt.

Nieuwe bestrijdings methode tegen Zilver/Papiervisje

Gel methode dit zijn kleine druppels die we langs de plinten neer leggen met een speciale spuit
Dit doen we door de hele woning en onder kasten en kan ook eventueel in lades van kasten, dit werkt 2-4 maanden en is volledig veilig voor mens en huisdieren

Profesionele zilvervisjebestrijding in Bloemendaal

Jomol Ongediertebestrijding lost ongedierteproblemen op met respect voor het milieu en werkt uitsluitend met door de Inspectie Leefomgeving en CTGB goedgekeurde bestrijdingsmiddelen.

Verschillende soorten zilvervisjes

Er bestaat een hoop verwarring over zilvervisjes omdat er verschillende soorten bestaan. In Nederland duiken er drie soorten op: het zilvervisje, het papiervisje en het ovenvisje.
Voordat u overgaat tot het bestrijden van het probleem, is het essentieel om te weten met welk beestje u te maken heeft.

Een berucht familielid van de zilvervis is het papiervisje dat de voorkeur geeft aan een omgeving met een lage luchtvochtigheid. Juist het papiervisje is in staat om de meeste schade aan te richten.

Het minst bekende soort is het ovenvisje. In tegenstelling tot de zilvervisjes, houdt het ovenvisje juist van warme omgevingen.

Bekijk de foto’s om te zien van welk soort u last heeft!

Kosten bestrijding:

hangt af van:

Soort
Grootte van plaag
Waar de plaag zich bevind
Benodigde tijd/middelen
Eventuele preventiemiddelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven