Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Agrarische sector

Transport & Logistiek

Recreatie

Voeding industrie

Bouwsector

Horeca

Gezondheidssector

Meeuwenoverlast of Duivenoverlast bestrijden met vogelwering in Zaandam?

Vogels kunnen op allerlei plekken overlast bezorgen. Los van de fysieke aanwezigheid en geluid, dragen zij verschillende bacteriën en parasieten bij zich die verschillende ziektes kunnen verspreiden zoals vogelgriep of salmonella.

Ook de vogelnesten zijn niet zo schoon. Deze zitten namelijk vol met vlooien, luizen en andere insecten. Los van de overlast trekken zij allerlei ongedierte aan die vervolgens weer in uw huis of pand terecht kunnen komen. Het is verstandig om snel en effectief te handelen.

Daarnaast is het mogelijk dat vogeloverlast flinke financiële schade veroorzaakt.

Vogelwering dakgoot of dakpannen in Zaandam? Geen probleem!

Vogelnesten kunnen voor een hoop problemen zorgen. Vooral nesten onder de onderste rij dakpannen komen wij regelmatig tegen. Wanneer vogels zich hier proberen te nestelen, pikken zij de isolatie weg wat zorgt voor schimmels en houtrot.
Ook schoorstenen zijn voor de vogels een fijne plek om te nestelen. Op deze plek blokkeren zij het luchtkanaal wat kan leidden tot een schoorsteenbrand.

Jomol is gespecialiseerd in het weren van vogels. Na een uitgebreide inspectie van uw pand en een inventarisatie van de overlast, brengen wij u een advies uit. Hierbij worden diverse mogelijkheden met u doorgenomen. Vogelwering van Jomol is de perfecte manier om vogeloverlast te verhelpen en in het vervolg te voorkomen.

Belangrijk om te weten: Wij werken uitsluitend met methoden die de vogels afschrikken. De dieren worden er niet door geschaad. Te allen tijde zorgen we ervoor dat de door ons geplaatste materialen geen afbreuk doen aan de uitstraling van uw pand.

Werkwijze vogels verjagen in Zaandam

Voor het verjagen van vogels is een locatiebezoek wenselijk. Ter plekke inventariseren wij wat de beste aanpak is. Jomol is in het bezit van de benodigde apparatuur om vogels te bestrijden, waardoor wij verwijdering kunnen garanderen.

Kosten bestrijding:

hangt af van:

Omvang van het mieren gebied
Gekozen bestrijdingsmiddel
Benodigde tijd en materialen
Preventiemaatregelen

Kunnen wij u helpen?

Door het treffen van de juiste (preventieve) maatregelen, zorgt Jomol
Ongediertebestrijding ervoor dat uw overlast verholpen wordt.

Heeft u vragen?
Scroll naar boven